Om Oss

Vi är ett gäng hälsonördar, biohackers och Paleo entusiaster som vill göra världen lite bättre genom att ta bort tröskeln till att börja äta riktigt bra nötinälvor.

Hur det började

Idén bakom Nordic Kings inälvstillskott kom till när vi själva letade efter ett inälvstillskott. Vi insåg snabbt att inga av tillskotten på marknaden nådde upp till den höga standard som vi tyckte ett riktigt bra inälvstillskott skulle ha. 

Inälvorna kom bland annat från länder med dåliga djurskyddslagar, saknade certifieringar som kunde garantera kvaliteten och man använde värmetorkning istället för frystorkning för att spara pengar.

Vi ville ha något bättre.

Vi ville ha ett inälvstillskott som höll så pass hög kvalitet att vi själva ville äta det men också som vi med gott samvete skulle kunna rekommendera vidare till våra vänner och familjer.

Eftersom det inte existerande på marknaden bestämde vi oss för att skapa ett själva.

Resultatet av månaders hårt jobb och letande efter de absolut bästa inälvorna blev till sist inte bara ett utan till tre inälvstillskott gjorda uteslutet på 100% gräsbetade inälvor från Svenska, Ekologiska och KRAV certifierade nötdjur.

Vad vi tror på

Rena och naturliga produkter
Vi tror på inälvsprodukter utan en massa onaturliga tillsatser, tillväxthormoner, antibiotika och bekämpningsmedel. Det ska vara rena och naturliga produkter utan några som helst konstigheter.

Transparens
Vi vill att du ska veta precis vad du får och vad du stoppar i dig.

Etiskt uppfödda djur
Vår huvudprincip är att bara använda inälvor från etisk uppfödda djur som fått leva glada, stimulerande och friska liv som fått äta mat som de faktiskt är gjorda för att äta.

Med våra produkter kan du vara helt säker på att djuren alltid haft det bra. 

 

(0)
Varukorg