VÄLKOMNA TILL MIN AMBASSADÖRSSIDA

Här kan du läsa lite mer om mig och varför jag rekommenderar Nordic Kings inälvstillskott. Använd rabattkoden MARTINA15 vid checkout för att få 15% rabatt på din beställning.

Hej! Jag heter Martina och är Sveriges mest kända kvinnliga biohacker! Jag har engagerat mig i folkbildning kring hälsa och välmående i över 10 år och brinner för att inspirera människor till bättre hälsa.

Under åren har jag skrivit en rad böcker och artiklar, varit väldigt aktiv på sociala medier samt har även börjat forska själv inom medicin för att lära mig och förstå ännu mer om våra vanligaste livsstilssjukdomar.

Inälvor har blivit en naturlig del i min kost de senaste åren, dels för att det är mer etiskt att använda hela djuret och dels för att det är det mest näringstäta som finns! Inälvor ger mig en komplett kost 
och minskar dramatiskt mitt behov av övriga tillskott eftersom de är sprängfyllda med vitaminer och mineraler i sin mest biotillgängliga form.

Nordic Kings inälvstillskott är perfekt för den som vill berika sin kost på bästa sätt men har svårt att få i sig inälvor på grund av smak eller dålig tillgång. Mycket prima delar slängs och kommer aldrig ut i butik!

Jag känner mig väldigt trygg med Nordic Kings produkter och kan verkligen rekommendera dem eftersom de använder sig av gräsbetande, KRAV-märkta nötkreatur och är noga med att bevara alla näringsämnen genom varsam frystorkning.

– Martina Johansson, Bihohacker, Civilingenjör i bioteknik, Forskare, Föreläsare, Författare och Bloggare.

 

JAG REKOMMENDERAR NORDIC KINGS TILLSKOTT FÖR:

  • Att optimera din hormonella hälsa
  • För att komplettera en lågkolhydrat/ketogen/paleolitisk kost
  • För järnbrist och brist på B12 och zink
  • För maximal läkning
  • För att ersätta syntetiska tillskott med något långt effektivare och naturligare